Tre omkom i jagerflykrasj

Publisert

En talsmann for det spanske forsvarsdepartementet, opplyser at tre flyvere er døde etter at to jagerfly av typen Mirage F-1 kolliderte under øvelse den 20. januar. De to franskproduserte flyene øvelsesfløy over den sørlige Albaceteprovinsen da de plutselig forsvant fra radaren. Kort tid etterpå ble de to flyvrakene og de omkomne flyverne funnet like i nærheten.

En talsmann for det spanske forsvarsdepartementet, opplyser at tre flyvere er døde etter at to jagerfly av typen Mirage F-1 kolliderte under øvelse den 20. januar. De to franskproduserte flyene øvelsesfløy over den sørlige Albaceteprovinsen da de plutselig forsvant fra radaren. Kort tid etterpå ble de to flyvrakene og de omkomne flyverne funnet like i nærheten. Det ene flyet satt kun flyveren, mens det andre flyet hadde to mann om bord.    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter