Tre døde i togulykke i Nord-Spania

Publisert

Tre personer skal fredag 9. september ha omkommet i en togulykke i Galicia i Nord-Spania (Tallet er senere steget til fire). Toget som kom fra Porto i Portugal skal ha sporet av rett før togstasjonen i den spanske byen O Porriño. Ulykken skjedde rundt 9:30 om morgenen. Over seksti passasjerer skal ha vært ombord på toget, hvorav minst to er alvorlig skadet. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. Observasjoner fra vitner tyder imidlertid på at toget traff en bro i utgangen av en sving og veltet.

Også i 2013 hadde Galicia en alvorlig togulykke, da 79 mennesker mistet livet og over 130 ble skadet i en avsporing ved Santiago de Compostela.

Ulykken fredag 9. september skjedde med et portugisisk tog fra jernbaneselskapet Comboios. Toget var på vei fra Porto i Portugal og til Vigo i Spania da ulykken skjedde.

Tre personer var bekreftet døde, deriblant føreren av toget. Senere er tallet steget til fire.

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter