Torrevieja: 2-åring forsøkt bortført på promenaden

Publisert

Rundt klokken 10 lørdag morgen skal en mann i 60-årene ha forsøkt å bortføre en liten jente på to år. Forsøket skjedde på strandpromenaden ved Playa Cura.

 Jenta var ute med sin bestemor og flere andre i det mannen, bokstavelig talt, skal ha dradd jenta fra bestemoren og løpt avgårde med henne i armene. Bestemoren ropte om hjelp og en betjent fra lokalpolitiet, som ikke var på jobb denne dagen, hørte ropene og løpte etter mannen.

Etter å ha jaget ham ned promenaden greide politimannen å overmannen 60-åringen som nå befinner seg i arresten.

Den lille jenta skal være i god behold, men hennes pårørende er svært sjokkerte over det som skjedde.

Ikke første gangen

I begynnelsen av august ble det levert en anmeldelse fra en kvinne som sier hennes sønn ble forsøkt bortført fra en park i Torrevieja. På sosiale medier sirkulerer det advarsler fare for kidnappinger i Torrevieja. Guardia Civil ber folk ikke dele falsk informasjon som kan føre til hysteri.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter