To mafiatopper arrestert i Spania

Publisert

Den ettersøkte italienske mafiabossen Antonio Caiazzo (50) har blitt arrestert Madrid, sammen med sin nestleder Francesco Simeoli (40). De to skal tilhøre en beryktet Camorraklan. Caiazzo ble dømt til 12 års fengsel i Italia for diverse forbrytelser i mars 2007. Han har siden vært på rømmen. Simeoli har vært ettersøkt av italiensk politi siden juni samme år.

Den ettersøkte italienske mafiabossen Antonio Caiazzo (50) har blitt arrestert Madrid, sammen med sin nestleder Francesco Simeoli (40). De to skal tilhøre en beryktet Camorraklan. Caiazzo ble dømt til 12 års fengsel i Italia for diverse forbrytelser i mars 2007. Han har siden vært på rømmen. Simeoli har vært ettersøkt av italiensk politi siden juni samme år. De to ble arrestert etter at de forlot en restaurant i en av Madrids forsteder, opplyser spansk politi.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter