To barn ble funnet forlatt på en vei, etter at moren kastet dem ut av bilen

Publisert

En lokal politipatrulje i Elche (Alicante) aksjonerte i forrige måned da de oppdaget to barn på seks og åtte år som gikk alene på veiskulderen på en dårlig opplyst vei. Moren hadde kastet dem ut av bilen for å gi dem en lærepenge.

Hendelsen skjedde 13. desember da betjentene, som var på vei fra Arenales del Sol til El Altet, observerte de to mindreårige som gikk alene på veiskulderen, ifølge en uttalelse fra Elche kommune.

Betjentene snudde seg umiddelbart for å se til de to barna, da en bil stoppet på veiskulderen og en kvinne, barnas mor, steg ut. Hun forklarte at hun hadde hentet de to barna på skolen, og da de oppførte seg dårlig, hadde hun stoppet bilen og bedt dem gå ut.

Deretter hadde kvinnen kjørt av gårde i den hensikt å komme tilbake noen minutter senere for å gi dem en lærepenge. Da hun kom tilbake litt senere, var barna ikke lenger der hun hadde forlatt dem, så hun begynte å lete etter dem og ropte navnene deres. I det øyeblikket etterlot hun et annet barn i bilen, som ble tatt hånd om av en gruppe ukjente ungdommer og en forbipasserende kvinne.

Mens moren lette etter dem, fortalte en kvinne i en annen bil at barna gikk langs veien, så moren satte seg inn i bilen for å lete etter dem.

Betjentene sjekket at begge barna hadde det bra, og tok dem og moren med til bilen der det andre barnet befant seg. De konstaterte at det var en avstand på én kilometer fra stedet der moren forlot barna til stedet der de ble funnet, på en toveis vei med dårlig belysning, et “farlig” område for barna, som gikk alene på veiskulderen.

Betjentene rapporterte hendelsen til påtalemyndigheten.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter