Tidligere ledelse i Banco de Valencia på tiltalebenken

Publisert

Til sammen ti personer fra Banco de Valencias tidligere ledelse tiltales for illojal styring og uforsvarlig forvaltning av bankens midler. De ti beskyldes for å ha påført banken tap på rundt 630 millioner euro, penger som knyttes til lån og investeringer i eiendomsbransjen. Også en rekke aktører fra forskjellige eiendomsfirmaer omfattes av tiltalen. Ett av prosjektene som omtales er utbyggingen La Reva i Riba-roja de Túriai Valencia, der mer enn ni millioner kvadratmeter skulle bygges ut. Banco de Valencia ble på grunn av insolvens overtatt av staten i 2011 og måtte tilføres mer enn 5,5 milliarder euro.

Til sammen ti personer fra Banco de Valencias tidligere ledelse tiltales for illojal styring og uforsvarlig forvaltning av bankens midler. De ti beskyldes for å ha påført banken tap på rundt 630 millioner euro, penger som knyttes til lån og investeringer i eiendomsbransjen. Også en rekke aktører fra forskjellige eiendomsfirmaer omfattes av tiltalen. Ett av prosjektene som omtales er utbyggingen La Reva i Riba-roja de Túriai Valencia, der mer enn ni millioner kvadratmeter skulle bygges ut. Banco de Valencia ble på grunn av insolvens overtatt av staten i 2011 og måtte tilføres mer enn 5,5 milliarder euro. I november 2012 ble banken overtatt av den katalanske finansinstitusjonen La Caixa for symbolske én euro.  

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter