Sykehus evakuert etter skogbrann

Publisert

Et sykehus i Carcaixent rett nord for Costa Blanca måtte i morgentimene fredag 17. juni evakueres på grunn av skogbrann. Brannen som ble varslet kvelden før skal ha spredt seg utover et areal på rundt tusen hektar. En urbanisasjon i samme område er også evakuert. I tillegg har det oppstått brann i nabokommunene Bolbaite, Terrateig og Benifairó de los Valles. Brannmannskaper fra provinsen Valencia og Castellón jobber med å få flammene under kontroll. Også militæres nødenhet i Valencia (UME) skal være på stedet.

Pasientene som måtte evakueres fra Hospital Aguas Vivas i Carcaixent (Valencia-provinsen) skal ha blitt flyttet til sykehus i Xàtiva, La Ribera, Alzira og Valencia, skriver El País.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter