Svenske stjal gass-bil i mulig «terror» attentat

Publisert

Politiet omtaler mannens kjørtur som «kamikaze». Svensken hadde stjålet en bil fullastet med butan-gass og kjørte mot trafikken på vei mot havnen i Barcelona. Det er uklart om svensken ville bruke gass-bilen som en del av et «terror» attentat eller ikke.

 

Politiet sier det er ikke konkrete bevis som peker på det. Den 32-år gamle mannen fra Syd-Sverige stjal bilen fullastet med gassflasker morgenen 21. februar mens sjåføren var opptatt med å levere ut flasker. Han satte så kursen mot havnen i Barcelona via i feil kjørebane mot trafikken 11 kilometer før han ble stanset.

 

Politiet måtte bruke våpen for å stoppe svensken men han skal ikke være skadet. En kvinnelig trafikant skal være lettere skadet. Spansk politi sier mannen skal ha hatt psykiatriske problemer.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: