Svenske mindreårige arrestert for voldtekt av norske turister i Marbella

Publisert

De er alle turister og møttes via det sosiale nettverket Snapchat. Tre svensker, deriblant to mindreårige på 17 år, er pågrepet for voldtekt av to unge kvinner fra Norge. Hendelsen fant sted natt til torsdag i en leilighet som de mistenkte leide.

Ifølge avisen La Opinión de Málaga er alle de arresterte svenske statsborgere og turister. Rikspolitiet leder etterforskningen, som fortsatt er åpen. Ofrene er norske statsborgere.

De to kvinnene skal ha blitt voldtatt i en leilighet i Residencial Génova i Elviria øst i Marbella som var leid av de tre svenskene, hvorav to er mindreårige. Etter hendelsen ble kvinnene kjørt til Hospital Materno Infantil i Málaga, der legene iverksatte en spesiell protokoll ved mistanke om seksuelle overgrep.

Kvinnene anmeldte hendelsen til politiet. Senere torsdag ble de mistenkte gjerningsmennene funnet og arrestert.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter