Svenske fikk russiske produkter fjernet fra Carrefour

Publisert

Russiske matvarer på en egen hylle og med det russiske flagget. Dette var skiltingen som ble brukt på et supermarked. En svensk kunde reagerte ved å ta et bilde og vise det til butikksjefen.

Svenska Magasinet skriver at tirsdag i forrige uke handlet “Stefan” i en Carrefour Market-butikk i Benalmádena. Inne i butikken oppdaget mannen en hylle med russiske produkter. Hyllen var merket med det russiske flagget.

– “Jeg oppsøkte butikksjefen og fortalte ham at det er sanksjoner mot russiske produkter. Du burde ikke selge russiske varer, og med din egen hylle og det russiske flagget, i disse tider. Han svarte: Hva?

– Det vet jo alle. Hvis du ikke leser aviser, følger du ikke med”, sa svensken til butikksjefen mens han tok bilder av hyllen.

En nervøs butikksjef rynket pannen:

– Hvorfor tar du bilder?

Butikksjefen trakk seg tilbake og tok en telefon.

– “Han ringte nok til en person i en høyere stilling i selskapet, for jeg hørte at han spurte om russiske produkter”, sier Stefan.

Da Stefan kom tilbake til butikken fire dager senere, var den russiske hyllen borte.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter