Svensk 80-åring savnet – skulle å slippe ut skilpadde

Publisert

Den svenske mannen i 80-årene var i ferd med å slippe ut skilpadden sin i en elv nær Algorfa (Alicante). En 93 år gammel venn som ventet i bilen, ble bekymret da han ikke hadde kommet tilbake på flere timer.

Til slutt klarte Guardia Civil å finne 80-åringen, som var hardt skadet og ble brakt til et sykehus i Torrevieja.Desorientert og med flere blåmerker. Dette var tilstanden da gendarmer fra Guardia Civil fra Almoradí klarte å finne mannen som hadde gått seg vill i et naturområde i Algorfa.

Mannen led av dehydrering og var helt uttørket da han ble funnet sent på ettermiddagen den varme dagen, ifølge nyhetsbyrået Europa Press.

Sammen med en 93 år gammel venn hadde svensken kjørt i bil til et sted i nærheten av motorvei 920 der han skulle slippe ut sin gulbuksskilpadde. Etter å ha gått rundt i et par timer for å finne et vann, gikk han seg vill. Da svensken ikke kom tilbake til bilen der 93-åringen ventet, kontaktet 93-åringen Guardia Civil og det lokale politiet, som begynte å lete etter mannen.

Svensken ble funnet hardt skadet og brakt til sykehuset i Torrevieja. Hans 93 år gamle venn returnerte til sitt hjem for å hvile etter den dramatiske dagen.

Skilpadden er overlevert til et senter for dyr, Centro de Recuperación de Especies Silvestres i Santa Faz nær Alicante.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter