Stormet Catalonias kultursenter

Publisert

En gruppe på rundt femten høyreekstreme  tormet onsdag 11. september inn på Catalonias kultursenter i Madrid. Lokalet var fullt av folk som var kommet for å delta på et arrangement i anledning Catalonias nasjonaldag. Møtet ble brått avbrutt da inntrengerne inntok lokalene med spanske flagg fra Franco-regimets dager, falangistflagget og flagget til det nynazistiske partiet Alianza Nacional. «De lurer ikke oss. Catalonia er Spania» ble det ropt mens folk ble dyttet til side og det katalanske flagget ble kastet på gulvet. Den svært aggressive gruppen skal også ha sprayet rundt seg med peppergass. Et fåtall personer fikk lettere skader og ble tatt hånd om av ambulansepersonal. Arrangementet skal ha blitt utsatt en halv time før det med politiets beskyttelse kunne fortsette et annet sted i bygningen. Politiet har i forbindelse med angrepet arrestert seks personer i alderen 23 til 56 år, fem menn og en kvinne.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter