Stockholm-Ibiza direkte med SAS

Publisert

SAS åpner ny sommerrute mellom Stockholm og Ibiza. Ruten som er den eneste direkteforbindelsen fra Arlanda til den populære spanske ferieøya åpner 28. juni. Turene vil gå hver onsdag helt frem til begynnelsen av august. I tillegg utvides tilbudet til allerede eksisterende destinasjoner som Malaga og Palma de Mallorca.—————————————————————————————————–

I følge den svenske avisen Expressen satser SAS stort på Syd-Europa denne sommeren. Det gjelder ikke bare Spania men også andre land som Portugal, Kroatia, Italia og Hellas. Kapasiteten økes med til sammen 370.000 flere seter enn i fjor.

I tillegg til den nye direktelinjen mellom Arlanda og Ibiza flys det også direkte fra den svenske hovedstaden til Lisboa. Selskapet utvider også i Norge og Danmark med til sammen 16 nye ruter fra Skandinavia.

Les også: SAS øker tilbudet til Costa Blanca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter