Statsministeren: Må leve med Corona som andre virus

Publisert

Den ekstremt høye smitte-raten man har sett i Spania vitner om at Spania nå er godt utrustet til å leve med Corona-viruset. Det er Spanias statsminister Pedro Sanchez som med dette sier at epoken med ekstremt strenge tiltak ligger i fortiden.

Han påpekte at det store smitte-tallet ikke har ført til tilsvarende økning i verken vanlige sykehus-innleggelser eller innleggelser på intensiv-avdeling.

– Spania har en av verdens høyeste vaksine-rate med over 90% nå vaksinerte. Hele verden ser på Spania som et godt eksempel, uttalte Sanchez.

[Over 90% av den spanske befolkningen over 12 år er nå fullvaksinerte. Og man har gitt over 14 millioner doser med tredje dose “booster”. 80% av de over 60 år har er blant disse 14 millioner.]

Pedro Sanchez kom med disse uttalelsene under en parti-kongress for PSOE denne sist fredag i Madrid.

– Vi må tilpasse hvordan både institusjoner og sosiale relasjoner gjøres i lys av dagens virkelighet, fordi vi nå ligger langt bedre an enn et år tilbake.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter