Stadig sterkere mistanke mot Camps (PP)

Publisert

Mistanken om at Valenciaregionens president, Francisco Camps, er innblandet i den omfattende korrupsjonsskandalen som har fått kallenavnet Gürtel, styrkes for hver dag som går. Ifølge El Pais har en av de arresterte forklart at han har betalt tre regninger på til sammen 30.000 euro for skreddersydde dresser som har vært skjenket som gaver til Camps.

Mistanken om at Valenciaregionens president, Francisco Camps, er innblandet i den omfattende korrupsjonsskandalen som har fått kallenavnet Gürtel, styrkes for hver dag som går. Ifølge El Pais har en av de arresterte forklart at han har betalt tre regninger på til sammen 30.000 euro for skreddersydde dresser som har vært skjenket som gaver til Camps. Til gjengjeld skal vedkommende ha fått ”privilegert” behandling av den regionale regjeringen i Valencia. Francisco Camps benekter på det sterkeste at han har noe som helst å gjøre med korrupsjonsskandalen, og karakteriserer det hele for en ren heksejakt mot Partido Popular.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter