Stadig flere velger Costa Blanca og Valencia-regionen

Publisert

Comunidad Valenciana har så langt i år hatt den største økningen i antall turister i Spania. Regionen der Costa Blanca og Costa del Azahar er de mest populære reisemålene har til og med september måned registrert hele 6,3 millioner tilreisende. Det er en økning på 16 prosent sammenliknet med tredje kvartal i fjor. For hele Spania har antallet besøk fra utlandet i samme periode økt med 10 prosent til totalt 60,3 millioner.

I følge tallene fra det spanske industri-og turismedepartementets månedlige beregninger på grensepasseringer (FRONTUR) er Comunidad Valenciana med sine 6,3 millioner tilreisende den femte mest besøkte regionen i Spania. Mest besøkt er Catalonia (14,4 millioner), etterfulgt av Balearene (11,5 millioner), Kanariøyene (9,6 millioner) og Andalucía (8,4 millioner).

Les også: Rekordmange turister til Spania

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter