Spanske strender på topp i Europa

Publisert

Spania er stedet for de som vil ha fine badestrender. Det er i hvert fall konklusjonen hos Tripadvisor. I den årlige kåringen Travelers’ Choice Awards for 2017 havner hele fem spanske strender blant de 15 beste i Europa. La Concha i San Sebastian er kåret til den beste, mens Playa de Ses Illetes på Formentera er nummer 6, Playa de Muro på Mallorca nummer 10, Playa de las Canteras på Gran Canaria nummer 14 og Playa de las Catedrales i Ribadeo nummer 15.

Europas 15 beste strender er delt mellom Spania, Hellas, Frankrike, Kypros, Italia og Storbritannia. Playa de la Concha som vant kåringen er også rangert som den 6. beste i verden. Sistnevnte liste toppes forøvrig av Brasil med stranden Baia de Sancho på øygruppen Fernando de Noronha.

Tripadvisor er en interaktiv reiselivsside på internett som baserer sine kåringer på anmeldelser fra feriereisende. For å se flere resultater fra årets kåringer, klikk på: www.tripadvisor.com/TravelersChoice

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: