Spanjoler trakassert i Gibraltar

Publisert

En gruppe spanjoler på besøk i Gibraltar sier de ble trakassert og fornærmet etter et besøk til det “britiske” territoriet på den iberiske halvøya. Den ene av spanjolene hadde en spansk fotballskjorte på seg og da han skulle bli tatt bilde av kysset han riksvåpenet på skjorta.

Forbipasserende briter som så dette skal så ha skrevet “Dra tilbake til landet ditt!” og flere andre fornærmelser til spanjolene. Spanjolene skal så svart med å påpeke hvordan britene tydelig manglet folkeskikk noe som resulterte i at britene tilkalte det lokale politiet. Når politiet kom på plass var det samlet et femtitalls briter som skrek fornærmelser mot spanjolene.

Jaime Berjarano som var spanjolen men den “provoserende” t-skjorta. Sier de ba politimannen om å merke seg fornærmelsene men eneste han skal ha svart var “Go on, go on!”.

Spanjolene ble så “eskortert” til en politibil og kjør til spanske-grensen. De fem spanjolene sier de aldri vil besøke Gibraltar igjen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter