Alicante har Spanias verste naboer

Publisert

To byer i Valecia regionen har de minst høflige og minst omtenksomme innbyggerne. I andre enden av listen finner man også de mest høflige og omtenksomme naboene i andre av byens regioner.

Alicante og Elche er ille

Alicante og Elche fikk 5,81 poeng i spørreundersøkelsen og havnet med det øverst på listen blant “verstingene”. Her lager naboer og innbyggere mest bråk i gater og det offentlige rom. De går rundt mens de stirrer på mobiltelefonen uten å se seg for. Hilser ikke på folk de ikke kjenner samtidig som man skumper borti andre folk uten å bry seg blant andre dårlige vaner.

Best i Orihuela og Valencia

Hovedstaden Valencia og Orihuela havnet helt i andre enden av kåringen. På nasjonalt nivå fikk de nok poeng til å sikre seg en 3. og 4. plass. Både Orihuela og Valencia regnes for å være ganske konservative byer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter