Spanias første nudist-restaurant

Publisert

Granadilla de Abona på Tenerife har åpnet Spanias første nudist-restaurant. Det uvanlige serveringsstedet som har fått navnet Innato ble innviet 21. januar og er kun åpent til kveldsmåltider. Stedet har ikke elektrisitet, men er opplyst med stearinlys. I tillegg er mobiltelefoner bannlyst. Ideen bak prosjektet skal være å tilby en kulinarisk reise tilbake i tid.

Er man fristet av et måltid i sitt medfødte «antrekk» ved Innato på Tenerife, må man bestille bord i forveien. Hygiene er ivaretatt gjennom engangstrekk på stoler. Alle kunder må i tillegg skifte i stedets garderober og får tildelt rene badekåper og tøfler til bruk i restauranten. Hvorvidt man vil kaste kåpen når maten kommer eller ikke, er opp til hver enkelt kunde. Restauranten som ligger i byen Granadilla de Abona ble innviet 21. januar og er kun åpent til kveldsmåltider.

 

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter