Spanias første nudist-restaurant

Publisert

Granadilla de Abona på Tenerife har åpnet Spanias første nudist-restaurant. Det uvanlige serveringsstedet som har fått navnet Innato ble innviet 21. januar og er kun åpent til kveldsmåltider. Stedet har ikke elektrisitet, men er opplyst med stearinlys. I tillegg er mobiltelefoner bannlyst. Ideen bak prosjektet skal være å tilby en kulinarisk reise tilbake i tid.

Er man fristet av et måltid i sitt medfødte «antrekk» ved Innato på Tenerife, må man bestille bord i forveien. Hygiene er ivaretatt gjennom engangstrekk på stoler. Alle kunder må i tillegg skifte i stedets garderober og får tildelt rene badekåper og tøfler til bruk i restauranten. Hvorvidt man vil kaste kåpen når maten kommer eller ikke, er opp til hver enkelt kunde. Restauranten som ligger i byen Granadilla de Abona ble innviet 21. januar og er kun åpent til kveldsmåltider.

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: