Spania: – Får lyst til å spy

Publisert

Arantza Quiroga er Partido Populars nye president i Baskerland. I en tale 24. juni uttalte hun om en av de mange korrupsjonskandalene som partiet hennes lider under at spesielt «Barcenas-saken» gir henne lyst til å spy. Partido Popular kasserer over mange år, sitter nå fengsel. Barcenas skal ha forvaltet et et «svart fond» på flere titalls millioner Euro på vegne av hans partikolleger og månedlig gitt faste «bidrag» til store deler av partiets ledelse over mange år. Dette uten at hverken pengene eller utbetalingene var deklarert noe sted som helst.

Arantza Quiroga er Partido Populars nye president i Baskerland. I en tale 24. juni uttalte hun om en av de mange korrupsjonskandalene som partiet hennes lider under at spesielt «Barcenas-saken» gir henne lyst til å spy. Partido Popular kasserer over mange år, sitter nå fengsel. Barcenas skal ha forvaltet et et «svart fond» på flere titalls millioner Euro på vegne av hans partikolleger og månedlig gitt faste «bidrag» til store deler av partiets ledelse over mange år. Dette uten at hverken pengene eller utbetalingene var deklarert noe sted som helst. Pengene skal ha vært et slags bestikkelser gitt partiet av i hovedsak store utbyggere som betaling for «politiske tjenester» mange hevder kan knyttes til politiske vedtak. Vedtakene gjorde det enklere for utbyggerne å omregulere, ekspropiere og bygge ut store landområder.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter