Solgte datteren for en varebil

Publisert

Foreldrene til en 14 år gammel jente fra Pedrera i Andalucia er arrestert mistenkt for å ha solgt datteren for en varebil og 5.000 euro. Jenta ble etterlyst i april år og funnet kort tid senere på grensen mellom Slovenia og Kroatia. Hun var da på vei til Romania med en representant for kjøperens familie.

De arresterte foreldrene skal selv ha meldt datteren savnet, angivelig fordi kjøperen ikke hadde gitt all betalingen de var lovet. Politiet fattet etter hvert mistanke om at jenta ikke var forsvunnet, men var blitt solgt til en familie fra Romania. Mannen som skal ha kjøpt jenta og hans sønn er også pågrepet i saken. Det skal ha vært sønnen til kjøperen som fraktet jenta ut av landet. Vedkommende ble arrestert i Romania i mai mistenkt for menneskehandel og seksuelle overgrep mot mindreårige.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter