Solfylt langhelg i vente

Publisert

I følge spansk meteorologisk institutt Aemet vil langhelgen 4. til 8. desember by på sol over hele Spania. Bare noen få steder vil unntaksvis få skyer, som nordvest i Galicia, innlandet på Balearene og Kanariøyene. Temperaturene vil holde seg på samme milde nivå som de siste dagene, for Costa Blancas del mellom 15 og 18 grader om dagen og 9 til 12 grader på natten (noe kaldere i innlandet). Årsaken til den ovale helgen er Inmaculada Concepción (Maria unnfangelsesdag) tirsdag 8. desember, som er offisiell helligdag i Spania.

I forbindelse med Maria unnfangelsesdag tirsdag 8. desember vil mange spanjoler ta seg langhelg. Det vil si at det «bygges bro» (puente) over mandagen som egentlig er en arbeidsdag, men som slås sammen med de to fridagene grunnlovsdagen søndag 6. desember og unnfangelsesdagen 8. desember. Det er rimelig å forvente økt trafikk på veiene i forkant og etterkant av helgen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter