Snøkledde fjell i Alicante-provinsen

Publisert

En kaldfront har sikret nysnø i Alicante-provinsen. Det er flere av regionens mange fjelltopper hvor man har kunnet nyte nysnøen. Blant dem Aitana-fjellene man kan se i fra Altea og Albir.

Alicante-provinsen og Costa Blanca kan by på et svært variert landskap. Noe av det som skiller regionen fra mange andre er kort vei fra stranden til høye fjell og med det store temperatur-forskjeller. De sammen fjellene beskytter mange områder fra de kalde vindene som ellers ofte kommer fra innlandet mot kysten, samtidig som de fører vann ned til områder hvor det ellers kommer lite nedbør og med det har man fine grønne daler til tross for et tørt klima i Marina Baixa og Marina Alta.

Det er flyskolen for «fjellpiloter», Escuela de Pilotos la Montaña som har tatt bildene du kan se her i foto-reportasen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter