Slo 70 år gammel nedbørsrekord

Publisert

Mars måned var rekordvåt i Valencia-regionen. Man må 70 år tilbake i tid for å finne større mengder regn denne måneden. Ikke siden 1950 har det regnet så mye.

Regnet har skapt skader og ubehag. I enkelte tilfeller har folk måtte reddes fra vannmassene. Men den gode nyheten er at en ellers tørke-rammet region nå har fulle vannmagasiner. Jordbruket har nå løst sine vannproblemer for ut året.

Høst-stormene pleier å dumpe store mengder regn over svært kort tid. Dette fører til større skader og relativt lite vann for demninger og jordbruket. Regnet i mars måned kom over en lengre periode så skadene har vært relativt små mens man har fått samlet opp mye av vannet i små og store demninger.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter