Skredderen: Camps (PP) betalte ikke dressene selv

Publisert

Etterforskernes hovedvitne i korrupsjonsskandalen Gürtel, skredderen José Thomás, bekrefter overfor høyesterett at det var firmaet til "El Bigote" (barten), Orange Market som betalte for de eksklusive skreddersydde dressene til Francisco Camps, sittende president for Partido Popular i Valencia fylket.

Etterforskernes hovedvitne i korrupsjonsskandalen Gürtel, skredderen José Thomás, bekrefter overfor høyesterett at det var firmaet til "El Bigote" (barten), Orange Market som betalte for de eksklusive skreddersydde dressene til Francisco Camps, sittende president for Partido Popular i Valencia fylket. Dessuten sier Thomás at det dreier seg om åtte dresser eksklusive, og ikke fire slik den regionale presidenten hevder.

Skredderen som var ansvarlig for butikken Forever Young i Madrid, og leverte dressene, bekrefter videre at han aldri har sett verken camps eller noen av de andre impliserte betale for dressene. Snarere har betalingene blitt utført av en ansatt hos korrupsjonsskandalens hovedmistenkte, forretningsmannen Francisco Correa.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter