Seks omkomne i fabrikkeksplosjon

Publisert

Seks personer er omkommet etter en eksplosjon i en av Spanias største fyrverkerifabrikker Pirotecnia Zaragozana. Ulykken skal ha skjedd om ettermiddagen mandag 31. august i et fabrikkområdet like utenfor Zaragoza. Rundt et førtitalls personer er ansatt ved fabrikken. Flere skal være skadet. For tre av dem er tilstanden kritisk. Årsaken til eksplosjonen er foreløpig ikke kjent.

Pirotecnia Zaragozana skal ha drevet produksjon siden 1860. Selskapet er en av Spanias største leverandører av fyrverkeri og eksporterer produkter til flere land i Europa. Også to ganger tidligere har selskapet hatt alvorlige ulykker, en i 1984 med store materielle skader og en i 1973 der fem mennesker mistet livet, skriver avisen El Pais.

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter