Seks dødsfall på to dager

Publisert

På to dager har seks personer omkommet på badestrender i Valencia-regionen. Det dystre tallet skal ikke skyldes hovedsaklig drukninger, men hjerteinfarkt. Av de omkomne var fem menn og én kvinne. Samtilige var over 60 år. Dødsfallene skjedde den 3. og 4. august.

I følge avisen El País er menn over 65 år den klart mest utsatte gruppen for dødsfall på spanske strender. Slike dødsfall er gjerne forbundet med helseproblemer som hjerte- og karsykdommer, diabetes og høyt blodtrykk. De fem mennene som døde i Valencia-regionen 3. og 4. august var i alderen 62 år og oppover. Informasjon fra nødsentralen i Valencia tyder på at de fleste omkom av hjerteinfarkt kort tid etter å ha begitt seg ut i vannet. Kvinnen som omkom var 70 år.

Les også: 750 euros bot for bading på rødt flagg

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter