SAS reduserer rutenettet

Publisert

Krisen i flybransjen gjør at SAS nå må kutte enda mer, Costa Blancarutene blir imidlertid ikke rammet av nedskjæringene. Leder for SAS Norge, Ola Strand, sier at bransjen er inne i en lavkonjunktur som resulterer i at det må kuttes, og at selskapet per i dag har alt for høye kostnader i forhold til driftsinntekter. Foreløpig er det bestemt at åtte fly skal settes på bakken, det vil si rundt 13 % av den totale flåten.

Krisen i flybransjen gjør at SAS nå må kutte enda mer, Costa Blancarutene blir imidlertid ikke rammet av nedskjæringene. Leder for SAS Norge, Ola Strand, sier at bransjen er inne i en lavkonjunktur som resulterer i at det må kuttes, og at selskapet per i dag har alt for høye kostnader i forhold til driftsinntekter. Foreløpig er det bestemt at åtte fly skal settes på bakken, det vil si rundt 13 % av den totale flåten. Følgene ruten opphører fra og med sommeren 2009: Napoli, Lisboa, Ibiza, Sevilla, Tenerife, Funchal, Malta, Bilbao, Chania og Athen.   

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter