SAS øker tilbudet til Costa Blanca

Publisert

Scandinavian Airlines (SAS) vil for sommeren 2016 øke flytilbudet til Costa Blanca. Fra juni til august neste år vil det bli flere avganger fra både Oslo, Bergen, Stavanger og Stockholm til flyplassen i Alicante. I tillegg opprettholdes vanlig trafikk fra Kristiansand, Trondheim og København. Det er også forventet et tilsvarende reisetilbud fra Gøteborg, men dette er foreløpig ikke bekreftet.

Økningen innebærer at SAS neste sommer kan tilby 14 turer i uken (to avganger om dagen) fra Oslo, Bergen og Stavanger til Alicante-Elche (ALC). Fra Stockholm vil tilbudet være på 12 reiser i uken.

I perioden frem mot sommeren 2016 og i høstmånedene september og oktober opprettholdes rutetilbudet som i år med 7 avganger i uken fra Oslo, 3 avganger i uken fra Stockholm og 1 avgang i uken fra Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

 

Foto: SAS-fly ved Oslo lufthavn Gardermoen (Kjetil Ree 2006).

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter