SAS åpner baser i Spania

Publisert

Styret i SAS har bestemt at selskapet skal etablere to baser utenfor Skandinavia. Det blir første gangen i selskapets historie. Det blir to nye baser, en i London og en i Spania.

Nyheten fra SAS betyr flere ruter til og fra Spania. Rutene vil korrespondere med andre SAS avganger til andre destinasjoner. Passasjerene på vei til og fra Spania vil også nyte godt av nyere  og mer moderne fly.

Det er kortdistanseruter innad i Europa som skal flys fra de nye basene. Beslutningen er fattet med tanke på de helt nye Airbus A320neo som selskapet nå får levert. Flyene vil delvis erstatte fly som i dag flyr fra Skandinavia til London og Spania.

SAS har til nå flydd mellom Oslo og Alicante med relativt gamle fly, mens Norwegian har hatt langt nyere fly på ruten. De nye basene blir operative fra høsten / vinteren 2017.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter