Rygge flyplass legges ned

Publisert

Østfoldingene må fra høsten av ta turen til Spania via Gardermoen. I kveld ble det bestemt at Rygge Sivile Lufthavn legges ned, dette melder NRK.

 

– Styret i Rygge Sivile Lufthavn har i dag konkludert med at det ikke er grunnlag for videre drift etter første november med sivil lufttrafikk. Det er basert på flypassasjeravgiften, den gjør at vi ikke er konkurransedyktige. Da mister vi to tredjedeler av volumet vårt. Det er et antydet volum som Ryanair vil bekrefte i neste uke, sier Tandberg til NRK.

Hans-Jørgen Elnæs, kommunikasjonsrådgiver for Ryan Air, vil ikke kommentere nedleggelsen.

– Vi har ingen kommentarer til dette. Vi har synliggjort vårt standpunkt overfor media i Norge tidligere, og utover det har vi ingenting å tilføye, sier Hans-Jørgen Elnæs, kommunikasjonsrådgiver i Ryanair til NRK.

 Erna Solberg sier til NRK at de ikke vil la seg presse av Ryanair.

 

Les også:

Stanser billettsalget for Rygge

Passasjernummer 2 millioner

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter