Ryanair kritiserer valencianske myndigheter

0
143
ryanair_1.jpg

Ryanairdirektør David O’Brien går hardt ut mot valencianske myndigheter, som han mener er mindre intelligente og skyld i at Valenciaregionen vil tape store penger på turismen i år. Uttalelsen kom i forbindelse med en tilstandsrapport som tilsier at Ryanair i løpet av året vil øke trafikken til flyplassene i Madrid, Alicante, Gerona og Reus.

Ryanairdirektør David O’Brien går hardt ut mot valencianske myndigheter, som han mener er mindre intelligente og skyld i at Valenciaregionen vil tape store penger på turismen i år. Uttalelsen kom i forbindelse med en tilstandsrapport som tilsier at Ryanair i løpet av året vil øke trafikken til flyplassene i Madrid, Alicante, Gerona og Reus. Samtidig har Ryanair trappet kraftig ned på aktiviteten til Valencia etter lite samarbeidsvillige myndigheter der ifølge lavkostselskapet.

Til tross for de positive spådommene, innrømmer O’Brien at det spanske markedet har stagnert. Ryanairsjefen mener imidlertid at valencianske myndigheter må ta en stor del av skylden, fordi den irske lavprisgiganten ikke lenger får fly til en av sine spanske hovedbaser, flyplassen Manises like utenfor Valencia by.