Ryanair kritiserer valencianske myndigheter

Publisert

Ryanairdirektør David O’Brien går hardt ut mot valencianske myndigheter, som han mener er mindre intelligente og skyld i at Valenciaregionen vil tape store penger på turismen i år. Uttalelsen kom i forbindelse med en tilstandsrapport som tilsier at Ryanair i løpet av året vil øke trafikken til flyplassene i Madrid, Alicante, Gerona og Reus.

Ryanairdirektør David O’Brien går hardt ut mot valencianske myndigheter, som han mener er mindre intelligente og skyld i at Valenciaregionen vil tape store penger på turismen i år. Uttalelsen kom i forbindelse med en tilstandsrapport som tilsier at Ryanair i løpet av året vil øke trafikken til flyplassene i Madrid, Alicante, Gerona og Reus. Samtidig har Ryanair trappet kraftig ned på aktiviteten til Valencia etter lite samarbeidsvillige myndigheter der ifølge lavkostselskapet.

Til tross for de positive spådommene, innrømmer O’Brien at det spanske markedet har stagnert. Ryanairsjefen mener imidlertid at valencianske myndigheter må ta en stor del av skylden, fordi den irske lavprisgiganten ikke lenger får fly til en av sine spanske hovedbaser, flyplassen Manises like utenfor Valencia by.
 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: