Ryanair kritiserer valencianske myndigheter

Publisert

Ryanairdirektør David O’Brien går hardt ut mot valencianske myndigheter, som han mener er mindre intelligente og skyld i at Valenciaregionen vil tape store penger på turismen i år. Uttalelsen kom i forbindelse med en tilstandsrapport som tilsier at Ryanair i løpet av året vil øke trafikken til flyplassene i Madrid, Alicante, Gerona og Reus.

Ryanairdirektør David O’Brien går hardt ut mot valencianske myndigheter, som han mener er mindre intelligente og skyld i at Valenciaregionen vil tape store penger på turismen i år. Uttalelsen kom i forbindelse med en tilstandsrapport som tilsier at Ryanair i løpet av året vil øke trafikken til flyplassene i Madrid, Alicante, Gerona og Reus. Samtidig har Ryanair trappet kraftig ned på aktiviteten til Valencia etter lite samarbeidsvillige myndigheter der ifølge lavkostselskapet.

Til tross for de positive spådommene, innrømmer O’Brien at det spanske markedet har stagnert. Ryanairsjefen mener imidlertid at valencianske myndigheter må ta en stor del av skylden, fordi den irske lavprisgiganten ikke lenger får fly til en av sine spanske hovedbaser, flyplassen Manises like utenfor Valencia by.
 

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter