Renten på vei ned

Publisert

Etter tre år med nesten konstant konstant oppgant, beslutte den europeiske sentralbanken for kort tid tilbake å senke styringsrenten med et prosentpoeng. Denne avgjørelsen begynner nå å påvirke Euribor så kraftig, at det er ventet at de spanske bankene vil sette ned utlånsrenten fra og med første kvartal til neste år.

Etter tre år med nesten konstant konstant oppgant, beslutte den europeiske sentralbanken for kort tid tilbake å senke styringsrenten med et prosentpoeng. Denne avgjørelsen begynner nå å påvirke Euribor så kraftig, at det er ventet at de spanske bankene vil sette ned utlånsrenten fra og med første kvartal til neste år. Der er i tilfelle første gang siden 2005 at spanske låntagere får lavere månedsavdrag.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter