Rekordmange vaksineres denne uken i Valencia-regionen

Publisert

En kvart millioner mennesker i Valencia-regionen vil få sin vaksine denne uken. 250.000 doser settes noe som blir ny rekord for regionen i en uke.

Til sammen er det fire varianter av vaksinen man vil bruke mot tre frem til nå. Janssen-vaksinen har nå fått grønt lys fra helsemyndighetene og man har fått nesten 15.000 vaksiner av denne typen som skal brukes denne uken.

14.890 doser med Janssen vaksinen skal settes i områder med spredt befolkning. De som mottar denne varianten nå er de mellom 70 og 79 år.

AstraZenica vaksinen settes nå på personer mellom 60 og 65 år. Det er 55.240 doser av av denne varianten denne uken. Disse vaksinene blir satt på de store vaksine-sentrene i regionen samt mindre helse-klinikker i områder med mindre befolkning.

Moderna vaksinen gis folk som er definert som i en risiki-gruppe. Det er 9.120 doser av denne som skal settes denne uken.

Pfizer vaksinen vil bli gitt for andre gang til 60.000 som allerede har fått den første dosen i tillegg til de som får den første dosen nå til uka. Totalt 170.493 doser av Pfizer vaksinen settes denne uken. Den settes på den delen av befolkningen som er over 70 år.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter