Reise med hund til Spania blir vanskeligere

Publisert

SAS har stoppet tilbudet om å ta med hunder i bur i lasterommet på sine fly. Dette gjelder alle selskapets flygninger innenfor Europa.

Flyselskapet opplyser at man fra og med 1. november fjernet muligheten for å booke plass til hunder i lasterommet. Dette vil fortsette ut mars måned, altså til og med 31. mars. En pressetalsmann fra SAS skriver i en mail at man nå er i en svært hektisk reiseperiode hvor folk tar med seg mye bagasje, gjerne også spesialbagasje som sportsutstyr. Det er derfor det i noen måneder ikke setter av plass i lasterommet til hundenes bur.

SAS-talsmannen sier også at hunden er velkommen i kabinen om den tillfredstiller kravene for dette.

Reise med dyr

Kjæledyret må få plass i et lite bur eller en liten bæreveske som får plass under setet foran deg. Kjæledyret må være inni buret/bærevesken, som må være lukket under hele flygningen. Dyret og beholderen anses som håndbagasje, og du kan ikke ha med deg ekstra håndbagasje.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter