Regn og oversvømmelser i flere byer

Publisert

De siste dager med nedbør har skapt problemer i flere av byene sydover langs Middelhavet i Spania. Verst har det vært i regionen Andalucia der en 61 år gammel mann og en mann i 50-årene mandag 7. september omkom etter å ha blitt tatt av vannmassene. Om morgenen måtte også flytrafikken til Malaga flyplass omdirigeres grunnet manglende sikt og sterk vind. Costa Blanca lenger nord er også berørt av uværet blant annet ved Orihuela Costa og i Torrevieja der flere gater har vært stengt på grunn av store vannmasser.

Regnet har også skapt problemer i Benidorm der gateløpet Color Race søndag 6. september ikke kunne arrangeres og ble utsatt med en uke.

I følge spansk meteorologisk institutt (AEMET) vil regnværet fortsette tirsdag 8. september, men avta utover ettermiddagen og kvelden samme dag. Onsdag og torsdag 9. og 10. september er det meldt sol og temperaturene vil igjen stige frem mot helgen.

Foto: Info Emergencias (Twitter)

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter