Reagerer på høyreekstreme krefter i Partido Popular

Publisert

Flere medlemmer av Partido Popular i Valencia-regionen, både fra ungdomspartiet og moderpartiet, er de siste ukene blitt avbildet på internett med fascisthilsen eller med naziflagg og symboler fra Franco-tiden. I første omgang ble bildene avfeid som «uskyldige barnestreker» og «spøk mellom venner». Etter sterkt press fra opposisjonen har imidlertid PP funnet det best å beklage bildene. Partiets ungdomsgruppe Nuevas Generaciones del Partido Popular (NNGG) har også sagt at de vil ta opp saken internt. Lederen for NNGG i både Gandia og Xàtiva er blant de involverte i tillegg til to kommunerepresentanter, den ene fra samme kommune, Xàtiva, den andre fra Canals.

Flere medlemmer av Partido Popular i Valencia-regionen, både fra ungdomspartiet og moderpartiet, er de siste ukene blitt avbildet på internett med fascisthilsen eller med naziflagg og symboler fra Franco-tiden. I første omgang ble bildene avfeid som «uskyldige barnestreker» og «spøk mellom venner». Etter sterkt press fra opposisjonen har imidlertid PP funnet det best å beklage bildene. Partiets ungdomsgruppe Nuevas Generaciones del Partido Popular (NNGG) har også sagt at de vil ta opp saken internt. Lederen for NNGG i både Gandia og Xàtiva er blant de involverte i tillegg til to kommunerepresentanter, den ene fra samme kommune, Xàtiva, den andre fra Canals. Ingen av de involverte skal være fjernet fra sine stillinger.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter