Prest tiltales for eksorsisme på jente

Publisert

En prest i Valladolid i Nord-Spania er tiltalt for under tvang å ha utført gjentatte runder med djevelutdrivelse på en mindreårig tenåringsjente fra Burgos. Målet med handlingen skal ha vært å helbrede jenta for psykiske problemer som foreldrene mente måtte være demoner. Saken ble først kjent i fjor høst etter at slektninger av den unge jenta anmeldte forholdet.

Etterforskningen i saken har nå ført til at presten, en lisensiert demonutdriver i Den katolske kirke, og jentas konfirmasjonslærer har fått status som tiltalte i saken. De to skal ha utført hele tretten runder med eksorsisme på den syke jenta. I følge avisen ABC er presten overrasket over sakens utvikling, men forholder seg rolig til tiltalen og vil fortsette å forvare eksorsisme som «en rettighet for troende katolikker».

Les også: Godkjente djevelutdrivelse på jente

Foto: Kirken der eksorsisme-ritualene ble gjennomført (Convento San Joaquín y Santa Ana i Valladolid).

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter