PP’s nye leder “fikk” mastergrad uten å studere

Publisert

En dommer som undersøker saken rundt en av Spanias nyeste topp-politikere hevder Casado (PP) kan ha fått særbehandling ved Universitetet Rey Juan Carlos hvor han fikk sin Mastergrad innen offentlig rett uten å faktisk studere.

Pablo Casado er Partido Populars nye leder, han overtok etter Spanias statsminister Mariano Rajoy.

PP-lederen studerte ved samme institusjon som hans partikollega og regionspresident i Madrid, Cristina Cifuentes. Hun ble tidligere ble avslørt som jukser etter at hun hadde påført en slik falsk mastergrad på sin CV.  Pablo Casado skal ikke ha møtt frem til noe forelesninger og har ikke levert inn noen akademiske oppgaver.

Dommeren ser på om Universitetet arrangerte egne “VIP-studier” for folk med gode forbindelser for å enkelt gi dem falske akademiske titler. Saken som vedgår Casado er fra semesteret 2008-2009. Han var den gang leder for Partido Populars ungdomsorganisasjon i tillegg til å være valgt inn i parlamentet for Madrid-regionen, skriver Spanias konservative storavis El Mundo.

PP politiker avslørt som butikktyv med falsk mastergrad

PP lenger mot høyre med ny partileder

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter