PP vurderer søksmål mot Navarro

Bystyregruppen til Partido Popular i Benidorm vurderer søksmål mot ordfører Agustín Navarro. Årsaken er at Navarro ikke møtte opp for å forklare seg i et forliksmøte som PP hadde bedt om.

Bystyregruppen til Partido Popular i Benidorm vurderer søksmål mot ordfører Agustín Navarro. Årsaken er at Navarro ikke møtte opp for å forklare seg i et forliksmøte som PP hadde bedt om. Tema for møte var beskyldningene om at tre PSOE byråder skal ha blitt tilbudt attraktive administrative stillinger, hvis de lot være å stille seg bak mistillitsforslaget mot Benidorms tidligere ordfører Manuel Pérez Fenoll (PP).

En talsmann for PPs bystyregruppe sier at PP vil ha den nye ordføreren til å innrømme at uttalelsene han kom med like i forkant av mistillitsforslaget kun var ment for å skade det personlige og profesjonelle renommeet til PPs bystyrerepresentanter.

Augustin Navarro (eks PSOE) ble utnevnt til ny ordfører i Benidorm etter at Manuel Pérez Fenoll måtte gå av etter at et mistillitsforslag mot ham ble stemt igjennom i byrådet den 22. september.   

 

Relaterte saker