PP politiker avslørt som butikktyv med falsk mastergrad

Publisert

Madrids regionspresident Cristina Cifuentes (PP) har trukket seg etter å ha blitt avslørt med en falsk mastergrad. Saken har den siste tiden hjemsøkt både den 53 år gamle politikeren og regjeringspartiet Partido Popular, men tok en ny vending da det nylig dukket opp et videoopptak fra 2011 som angivelig avslører PP-politikeren i et butikktyveri av dyr kosmetikk på et supermarked. Spanias statsminister Mariano Rajoy som leder de konservatives parti skal etter Cifuentes avgang ha erklært at en «ny etappe er i gang» for PP i Madrid.

Cifuentes har i mange år vært en av Partido Populars mest profilerte politikere. I 2015 tok hun over vervet som regionspresident i Madrid etter at forgjengeren Ignacio González måtte trekke seg etter svindel- og korrupsjonsanklager, den såkalte Lezo-saken. Cifuentes trakk seg som regionspresident onsdag 25. april etter at videoopptaket av butikktyveriet var lekket til media.

Les også: PP-topp arrestert i Madrid

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter