Innfører “Portforbud” i Katalonia

Publisert

Katalonias regionale myndigheter vil innføre drastiske tiltak for å bremse smitte-raten. Det er situasjonen på sykehusene som presser frem nye tiltak.

Folk må holde seg hjemme mellom klokken 01.00 og 06.00.

Representanter for myndighetene sier tiltakene er ment å gi de regionale helse-vesenet, sykepleiere og leger “et sårt tiltrengt pusterom”. Antallet som tester positivt for Corona-viruset i Katalonia er doblet siste uken.

Representanter for resten av Spanias regioner sier at de ikke vurderer å gå samme vei som Katalonia.

Mandag 20. desember annonserte man i Katalonia ønsket om å gjeninnføre portforbud nattestid. Man vil også stenge ned nattelivet og sette en grense på sosiale samlinger. Grensen settes det til 10 personer maks.

Sykehusene i Katalonia er “sprengt”

310 personer ligger nå innlagt på intensiv-avdelinger i Katalonia. Presset på helsevesenet rammer andre som trenger behandling på sykehus.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter