Politimann dømt i strippeklubb-sak

Publisert

En politimann fra Navarra er dømt for å ha misbrukt sitt embete under et besøk på strippeklubb. Hendelsen går tilbake til 2012 da politimannen utenfor arbeidstid og synlig beruset nektet å betale inngangspenger på en klubb i Pamplona. Mannen skal ha tatt opp tjenestebeviset sitt, truet dørvakten med arrestasjon og krevd å få slippe inn gratis. Vel inne i lokalet skal han høylytt ha stilt ytterligere krav om gratis servering til seg og sine venner. Mannen som i dag er lokalpolitiker for Ciudadanos ble som følge av saken fjernet fra partiets valgliste i fjor.

Guardia Civil-betjenten som er dømt for misbruk av stillingen som politimann, skal ha pensjonert seg i 2015. Han gikk da over i politikken foran lokalvalget samme år og ble representant for sentrum-høyrepartiet Ciudadanos. Kamp mot korrupsjon skal ha vært en av hans hjertesaker, noe han i følge avisen El País også proklamerte etter å ha forlatt tjenesten som politimann. Høyesterett har nå dømt mannen til fem dagers permisjon uten lønn. Som følge av saken ble mannen før lokalvalget i fjor også fjernet fra Ciudadanos´ valgliste i Pamplona.

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter