14 C
Alicante
30.4 C
Málaga
18.1 C
Las Palmas de Gran Canaria

Politi drepte fører etter trafikk-krangel

En 31 år gammel politimann tilhørende Guardia Civil skjøt offeret, en 39-år gammel marokkaner fem ganger i hodet etter en krangel på motorveien. Drapet skjedde på A3 i Toledo provinsen og politimannen var sykemeldt på dette tidspunktet men var likevel bevæpnet.

De to skal ha kollidert bilene nære byen Fuentidueña de Tajo mellom Madrid og Toledo. Politimannen hevder marokkaneren bare kjørte videre og han skal ha fulgt etter ham i sin egen skadede privatbil. Politimannen hevder så at marokkaneren stanset sin franskregisterte Opel Zafira og at han da gikk frem til Opelen og truet føreren med pistolen. Offeret skal så, i følge politimannen som skjøt, ha forsøkt å løpe unna.

Den sykemeldte betjenten fra Guardia Civil skal så ha skutt ham i hodet, hvorpå offeret falt til bakken. Politimannen avfyrte så fire nye skudd direkte i hodet på marokkaneren som allerede lå nede. Skuddmerker i asfalten vitner en en ren henretting.

Forstår ikke hvorfor han er i fengsel

Politimannen har fått pistolen beslaglagt mens politiet etterforsker saken. Det er også tatt blodprøver av politimannen som sier han hadde røyket marihuana før drapet. Han ser til sitt forsvar at han var «psykotisk i øyeblikket» og trodde føreren av BMW’n var en terrorist.

Politimannen sier også han følte seg deprimert da hendelsen skjedde etter å nylig ha blitt fraskilt.

Den drepte marokkaneren var en tobarnsfar og vanlig arbeider fra Lllecas, nære Toledo, hvor han bodde sammen med sine barn og kone.

 

Politimannen sier gjennom sin advokat at han ikke forstår hvorfor han nå er i fengsel. Mannen mener han burde fått en medalje for å ha «fjernet en terrorist».

Relaterte saker

- Advertisement -