Paranoiatilstander i PP i Valencia

Publisert

Etterforskningen av korrupsjonsskandalen Gürtel har skapt paranoiatilstander innen PP i Valencia. Til tross for at telefonavlytting ikke har blitt autorisert, tror mange PP medlemmer at deres mobiltelefoner blir avlyttet. Alvaro Perez, grunnleggeren av Orange Market, et av firmaene som er tettest knyttet til korrupsjonsskandalen, er likeledes overbevist om at han blir avlyttet.

Etterforskningen av korrupsjonsskandalen Gürtel har skapt paranoiatilstander innen PP i Valencia. Til tross for at telefonavlytting ikke har blitt autorisert, tror mange PP medlemmer at deres mobiltelefoner blir avlyttet. Alvaro Perez, grunnleggeren av Orange Market, et av firmaene som er tettest knyttet til korrupsjonsskandalen, er likeledes overbevist om at han blir avlyttet. Dette til tross for at det ikke heller i hans tilfelle skal foreligge noen form for autorisasjon til avlytting.   
 
 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter