Overtegned emisjon for Sabadell

Publisert

Den katalanske finansinstitusjonen Banco Sabadell har oppnådd 100 % dekning for en kapitalutvidelse på over 1,3 milliarder euro. Banken som overtok CAM i 2011 hadde satt seg som mål å utvide kapitalen med 732 millioner euro innen utgangen av september. Før det hadde banken allerede sikret avtaler med utenlandske investorer for 650 millioner euro. SabadellCAM, som overtok for gamle Caja Mediterráneo i Comunidad Valenciana, Murcia og på Balearene, regner med et tilskudd på 70 millioner euro. Banco Sabadells administrerende direktør, Jaume Guardiola, var i innspurten selv på rundreise i Valencia for å sikre avtaler med lokale investorer. Banco Sabadell, som er den fjerde største privat finansierte bankgruppen i Spania, ser nå på mulighetene for en fremtidig ekspansjon i utlandet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter