Oslo Flyttetjeneste – med stjålet leiebil?

Publisert

Med en muligens stjålet flyttebil skal trønderen ha drevet flyttebyrå og kjørt flyttelass til Spania. Et utleiefirma anmeldte i Norge «Oslo Flyttetjeneste» for å ha underslått flyttebilen. Et selskap med samme navn ble i 2014 slått konkurs.

 «Oslo Flyttetjeneste» er at av de siste tilskudd blant flyttebyråer som kjører mellom Norge og Spania. En bransje som i mange år har vært preget av operatører som kommer og går. Flyttebyrå som brått løses opp og flytelass som aldri kommer frem. 

 Cowboy bransje

Det har tidligere vært mye spesielt i bransjen. En periode hadde man i Spania to «norske» fytte-firma som opererte med samme navn.

 Leiebilen flyttebyrået hadde leid skulle vært levert tilbake 5. oktober, utleier mistenker bilen ble tatt til Spania. Bilen var i slutten av oktober ennå ikke kommet tilbake og utleier valgte å politianmelde «Oslo Flyttetjeneste». De som har opplysninger om bilen ble bedt om å kontakte nærmeste politikammer.

SpaniaPosten har gjentatte ganger forsøkt å få et svar fra Torkjell Baltzersen uten hell. Baltzersen står bak «Oslo Flyttetjeneste» som har forretningsadresse i Trondheim. Det er uvist om Baltzersen også sto bak aksjeselskapet “Oslo Flyttetjeneste AS” som ble slått konkurs i 2014, også dette i Trondheim.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter