Opplev magien i juni: Virgen del Carmen i Torrevieja og Benidorm, og Hogueras de San Juan i Alicante

Publisert

Festivalene som finner sted i juni er fulle av spenning og kulturell rikdom. Hvis du planlegger en familieferie i denne måneden, vil du ikke gå glipp av de fargerike og livlige festivalene som hedrer Virgen del Carmen i Torrevieja og Benidorm, samt Hogueras de San Juan i Alicante. Her er all informasjonen du trenger for å delta på disse uforglemmelige begivenhetene:

Virgen del Carmen – Torrevieja

  • Beliggenhet: Torrevieja, Alicante-provinsen
  • Dato: 16. juli
  • Beskrivelse: Festivalen feirer Virgen del Carmen, skytshelgenen for fiskere og sjøfolk. Det er en hyllest til sjøen med en fargerik prosesjon langs kysten. Den ikoniske båtprosesjonen, hvor en statue av Jomfru Maria bæres over havet, er høydepunktet.

Virgen del Carmen – Benidorm

  • Beliggenhet: Benidorm, Alicante-provinsen
  • Dato: 16. juli
  • Beskrivelse: Benidorm feirer også Virgen del Carmen med en stor fest. Festivalen inkluderer religiøse seremonier, musikkopptredener, fyrverkeri og en imponerende båtprosesjon som går langs kysten.

Hogueras de San Juan – Alicante

  • Beliggenhet: Alicante by, Alicante-provinsen
  • Dato: 20. til 24. juni
  • Beskrivelse: Hogueras de San Juan er en av de mest spektakulære festivalene i Alicante-provinsen. Det er en hyllest til sommersolverv og markerer starten på sommeren. Festivalen inkluderer store fyrverkeri, tradisjonelle opptog, monumentbygging og til slutt brenningen av monumentene kalt “hogueras”.

For å delta på disse festivalene, kan du velge å bo i Torrevieja, Benidorm eller Alicante. Alle disse destinasjonene har et bredt utvalg av familievennlige overnattingsmuligheter, inkludert hoteller og feriehus.

Transporten i området er enkelt med gode buss- og togforbindelser. Alicante lufthavn er den nærmeste flyplassen, og det er enkelt å komme seg til alle de nevnte destinasjonene fra flyplassen.

Festivalene i juni er en flott mulighet for familier å bli kjent med den lokale kulturen og tradisjonene i Alicante-provinsen. Opplev den unike atmosfæren, den levende musikken, de fargerike opptogene og den fantastiske båtprosesjonen. Disse festivalene vil definitivt skape minner for livet for deg og din familie!

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter