Nyttårsaften må alle være hjemme innen 01.00

Publisert

Myndighetene i Valencia regionen vil fortsette med restriksjoner for innbyggerne for å unngå en ny «tredje bølge» i etterkant av jul og nyttårsfeiringen. Dagens restriksjoner løper ut på dato 9. desember men signaler fra myndighetene tyder på at de blir forlenget med enkelte justeringer.

Pr i dag er private reiser mellom regionene ikke tillatt. Man fjerner dog denne regelen 24, 25 og 31 desember og 1, 5 og 6. januar så lenge formålet med reisen er å besøke familie.

På nasjonalt nivå har man anbefalt at regionene krever at innbyggerne er hjemme innen klokken 01.30 nyttårsaften. I Valencia regionen har man gitt signaler for at man vil være noe strengere. Innbyggerne i Alicante, Castellon og Valencia-provinsene må være hjemme innen klokken 01.00 nyttårsaften.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter